tag:blogger.com,1999:blog-8466382261198059723.post8089160494694785997..comments2023-07-29T16:51:03.598+03:00Comments on Ερασι τέχνης ...: στυ(ι)φάδο μοσχάριquartier librehttp://www.blogger.com/profile/16859115637563314711noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8466382261198059723.post-57404040013279600042012-10-04T22:19:21.224+03:002012-10-04T22:19:21.224+03:00@
Eri,
εξαιρετικό φαγητό,
σούπερ ντούπερ,
όμως μό...@<br />Eri,<br /><br />εξαιρετικό φαγητό,<br />σούπερ ντούπερ,<br />όμως μόνο γιά μεσημέρι<br />και γιά στομάχια γερά...<br /><br />έκανα το λάθος και το έφαγα βράδυ...<br />όλη μέρα νηστική, με το πρωινό γάλα,<br />και το βράδυ έφαγα -μιά πολύ μικρή μερίδα- στιφάδο.<br /><br />αρρώστησα λέμε...<br />είμαι τώρα δυό μέρες άρρωστη...<br /><br /><br />σε φιλώ :)<br /><br /><br /><br />quartier librehttps://www.blogger.com/profile/16859115637563314711noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8466382261198059723.post-13319394218327341282012-10-04T22:09:40.704+03:002012-10-04T22:09:40.704+03:00@
σε παλιές συνταγές το έχω βρεί αυτό που λες, Ξαν...@<br />σε παλιές συνταγές το έχω βρεί αυτό που λες, Ξανθούλα.<br />φτιάχναν ένα ζυμαράκι κι έκλειναν αεροστεγώς τις κατσαρόλες!<br />το ίδιο έκαναν στη Σίφνο, με τα περίφημα ρεβύθια στο φούρνο, που έψηναν στο σφραγισμένο πήλινο !<br /><br />πολύ με ενδιαφέρει και μου αρέσει αυτή η λαϊκή σοφία και αυτή η οικιακή οικονομία !<br /><br />να είσαι καλά !<br />σε φιλώ :)<br /><br />quartier librehttps://www.blogger.com/profile/16859115637563314711noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8466382261198059723.post-83037100703263979852012-10-04T21:52:25.435+03:002012-10-04T21:52:25.435+03:00Δεν έχω καλύτερο!Δεν έχω καλύτερο!Erihttps://www.blogger.com/profile/05971804294239022218noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8466382261198059723.post-13771276517339947432012-10-04T16:30:08.398+03:002012-10-04T16:30:08.398+03:00Η μάνα έφτιαχνε το στιφάδο σε κατσαρόλα χαλκωματέν...Η μάνα έφτιαχνε το στιφάδο σε κατσαρόλα χαλκωματένια και της έκλεινε το καπάκι γύρω γύρω με ζυμάρι έτσι ώστε να βράζει χωρίς να χάνονται τα ζουμιά του, και βέβαια αυτό το θυμάμαι να βράζει πάνω σε στόφα ή στην πυροστιά του τζακιού.<br />Πολλά φιλιάΞανθήhttps://www.blogger.com/profile/13247197053988302860noreply@blogger.com