Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2016

μους λεμόνι

Μους Λεμόνι

-θα  μπορούσες να την πεις και κρέμα, μα είναι πιό ανάλαφρη από κρέμα-

photos
ερασι τέχνης

θα χρειαστούμε :

500 γραμ γιαούρτι στραγγιστό
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
χυμό και ξύσμα από 3 μεγάλα, ακέρωτα λεμόνια


Με μίξερ χειρός, μέσα σε βαθύ μπωλ χτυπάμε μερικά λεπτά το ζαχαρούχο γάλα.
Προσθέτουμε το στραγγισμένο γιαούρτι συνεχίζοντας το χτύπημα.
Προσθέτουμε σιγά σιγά τον χυμό λεμονιού και το ξύσμα (κρατάμε μιά στάλα ξύσμα γιά να το ρίξουμε κατόπιν από πάνω)

Χτυπάμε ακόμα γιά μερικά λεπτά.
Το μοιράζουμε σε μπωλάκια ή σε ωραία γυάλινα ποτήρια.

Προσθέτουμε από πάνω λίγο ξύσμα.

Είναι ένα γλύκισμα απλό, ανάλαφρο και δροσερό.
Αν έχετε φρέσκα, μυρωδάτα λεμόνια, φτιάξτε το !


καλό
σε ό, τι κάνετε !








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου