Προαιρετικά
για το γαρνίρισμα ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
Βράζω
τις πατάτες σε αλατισμένο νερό, τις σουρώνω, τις κόβω κομμάτια και τις αφήνω στην
άκρη να κρυώσουν.
Σε
μπωλ αναμειγνύω καλά την μαγιονέζα με το γιαούρτι και την μουστάρδα.
Ξεπλένω
με νερό τα αγγουράκια και την κάπαρη, τα στραγγίζω καλά, κόβω τα αγγουράκια,
πλένω τα ξυνόμηλα και τα κόβω κομματάκια (χωρίς να αφαιρέσω την φλούδα τους).
Ενώνω
όλα μαζί τα υλικά – εκτός από το φρέσκο κρεμμύδι - , ανακατεύω και βάζω την
πατατοσαλάτα στο ψυγείο.
Όταν
σερβίρω ρίχνω από πάνω το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι.
* Αν θέλουμε, μπορούμε να προσθέσουμε στην σαλάτα και σφιχτά αυγά, κομμένα στα 4.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου